Рейтинг виконавців / Amatory Відео | 21

Редагувати

Amatory (рос. Аматори) — російський гурт, провідними стилями якого є альтернативний метал і металкор. Створений в 2001 році в Санкт-Петербурзі. У 2005 році Rock Alternative Music Prize присудив колективу статус групи року. У тому ж році Rock Alternative Music Prize присудила кліпу на пісню «Черно-белые дни» статус кліп року. У 2009 році група отримала премію «Вибір Інтернету» Нашого Радіо. У тому ж році пісня «Дыши со мной» (оригінально записана і видана 2008 року) стала лауреатом в номінації «Пісня року» (RAMP).

Склад

Поточний склад

  • Денис [DENVER] Животовський — бас-гітара, вокал
  • Олександр [ALEX] Павлов — ритм-гітара
  • Данило [STEWART] Свєтлов — ударні
  • Вячеслав [SLAVA] Соколов — вокал
  • Ілья [K] Кухин — гітара

Колишні учасники

  • Євгеній [PJ] Потєхін — вокал, гітара (був призваний в армію якраз перед записом альбому «Хлеб»)
  • Олексій [LEXUS] Овчінніков — вокал (покинув гурт після запису альбому «Вечно прячется судьба»)
  • Сергій [GANG] Осєчкін — гітара (пішов з життя: рак печінки, 08.08.1983 — 15.03.2007)
  • Іван Людевіг — сесіонний гітарист
  • Микола Юр'єв — сесіонний гітарист
  • Ігор [IGOR] Капранов — вокал
  • Дмитро [JAY] Рубановський — соло-гітара (2008–2012)

Дискографія

Студійні альбоми

  • 2003 — «Вечно прячется судьба»
  • 2004 — «Неизбежность»
  • 2006 — «Книга мёртвых»
  • 2008 — «VII»
  • 2010 — «Инстинкт Обречённых»

Переспівки

  • 2006 — «Discovery»

Сингли

  • 2003 — «Осколки»
  • 2004 — «Две жизни»
  • 2005 — «Чёрно-белые дни»
  • 2006 — «Преступление против времени»
  • 2007 — «Слишком поздно»
  • 2008 — «Вы все лишены своей жизни»
  • 2008 — «Дыши со мной»
  • 2009 — «Багровый рассвет»
  • 2010 — «Сквозь закрытые веки»
  • 2011 — «Осколки 2.011»
  • 2012 — «Три полоски (feat. Михалыч)»
  • 2012 — «Верь мне»
  • 2012 — «Момент истины»

Спліти

  • 2002 — «Хлеб» (з Spermadonarz)

DVD

  • 2005 — «[P]OST [S]CRIPTUM.»
  • 2007 — «Home Video Evol.1»
  • 2012 — «ON THE ROAD», а також концертний DVD «Live In Saint-P»


Показати все...

Коментарі:


Поки що немає жодного коментаря.

Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.