Рейтинг виконавців / Animal ДжаZ Відео | 72

Редагувати

Animal ДжаZ - петербурзька група, що утворилася в 2000 році.
Спрямованість на змішання стилів відображається в назві команди, оскільки одне із значень слова «jazz» в англійській інтерпретації - «суєта», «сумбур». Однак, слово «animal» передбачає тварина, тобто, природне, організуючий початок. У результаті з хаосу і змішання стилів органічно викристалізовується незбиране звучання, що припускає, з одного боку, нетривіальні гармонії, з іншого боку, жорстку енергетику.
Самі музиканти називають свою стилістику «важкої гітарної еклектикою».

[Br ]
Історія
Днем народження групи вважається 22 грудня 2000 року, але насправді колектив сформувався дещо раніше [джерело не вказано 1133 дня].
Група записала 7 електричних альбомів, 3 акустичних, 11 синглів і 4 DVD , неодноразово брала участь у фестивалях «Максидром», «Навала», «Крила», «СКІФ», «Мегахаус», «Кубана», виступала перед групами Rollins Band, Garbage, Clawfinger, The Rasmus, Red Hot Chilli Peppers, The Vaccines .
У 2006 році музиканти записали саундтрек до фільму «Графіті» (режисер Ігор Апасян). Прем'єра фільму пройшла з аншлагом в рамках XIX Міжнародного Кінофестивалю в Токіо. Також пісні «Animal ДжаZ» використовуються в різних серіалах на центральних телеканалах («Маргоша», «Панове офіцери», «Любов не шоу-бізнес» тощо)
У колекції групи 18 офіційних відеокліпів: «Стереолюбовь», «Крок Вдих »,« Три смужки »,« 1:0 на користь осені »,« Я »,« Егоїст »,« Можна все »,« Самі »,« Третє око »,« Новий рік 2010 »,« 2010 »,« Субота, 6 ранку »,« Космос »,« Любов »,« Джига »,« Живи »,« Павук »і« Анамнез ».

21 жовтня 2007 група представила публіці акустичний альбом під назвою« 1: 0 В Користь Осені ». Це перша акустика «Animal ДжаZ», записана в повному складі.
13 березня 2009 група презентувала свій новий альбом «Егоїст» у палаці спорту «Лужники». Далі група представляла альбом в клубах - 15 березня 2009 року в Києві в клубі «Бінго», а 20 березня 2009 року - в Санкт-Петербурзі, в «ГлавClub» 'е.
У 2009 році «Animal ДжаZ», спільно з Владі з групи «Каста», записала трек «Можна все». Кліп на цю пісню ротувався на безлічі телеканалів і входив в хіт-парад «Російська десятка» на MTV-Russia.
Далі Animal ДжаZ вирушили в тур по містах Росії і СНД в рамках «Егоїстичний туру».
25 березня 2011 року на лейблі «Капкан рекордс» (у співпраці з фірмою «Soyuz Music») група випустила свій шостий альбом під назвою «Animal ДжаZ». Альбом вийшов обмеженим тиражем, у вигляді книги з постером групи і текстами пісень. Кожен диск пронумерований.
У червні 2012 року музиканти взяли участь у першому рок-фестивалі «Острів» (Архангельськ).
Учасники
Поточні учасники


Олександр «Михалич» Красовицький - вокал
Ігор «BOEHPYK» Булигін - бас-гітара
Євген «Джонсон» Ряховский - гітара, бек-вокал
Олександр Заранкін - клавішні
Сергій Кивин - барабани
Юрій Частка - технік [Br ] Інокентій Мінєєв - директор

Колишні учасники

Сергій Єгоров (2000-2004) - барабанщик
Борис Голодець (2000-2004) - клавішник
Станіслав Гаврилов (2004-2005) - клавішник
Андрій Казаченко (2005-2007) - клавішник
Ян Лемскій (2004-2008) - барабанщик
Геннадій Мікрюков (2006-2012) - директор

Дискографія
Номерні альбоми

2002 - Animalізм
2004 - Стереолюбовь
2004 - Як люди
2007 - Крок Вдих
2009 - Егоїст
2011 - Animal ДжаZ
2013 - Фаза швидкого сну

Акустичні альбоми

2005 - Unplugged
2006 - Unplugged II: Раритети
2007 - 1:0 на користь осені

Сингли

2002 - Антракт
2003 - 15
2003 - Якщо дихаєш
2003 - Болеро для Марлен Дітріх
2006 - Крок Вдих
2008 - Я
2010 - 2010
2012 - 2012
2012 - Живи (з МакSим)
2013 - Павук
2013 - Анамнез
2014 - Дихай
2014 - Тут і зараз

Збірники

2004 - The Best
2005 - Single Collection

Відео

2007 - Зверский Джаз (live)
2009 - Егоїст
2009 - Можна все: Live in Teleclub (live)
2012 - Джаз з "перцем" (live)

Відеокліпи

2004 - Стереолюбовь
2006 - Крок Вдих
2007 - Три смужки
2007 - 1: 0 на користь осені
2008 - Я
2009 - Егоїст
2009 - Можна все
2009 - Самі
2009 - Третє око
2009 - Новий рік 2010
2010 - 2010
2011 - Субота, 6 ранку
2012 - Космос
2012 - Любов
2012 - Джига
2012 - Три смужки (feat. Amatory)
2012 - Живи
2013 - Павук
2013 - Анамнез

Zero People
11 березня 2011 Олександр Красовицький (вокал) та Олександр Заранкін (клавіші) запускають новий проект групи під назвою «Zero People» - гурт, який виконує музику в стилі автентичний мінімалістичний рок. Новий проект поєднує танцювальні та нетанцевальний біти з живими і неживими звуками фортепіано плюс вокал, голлівудські і антіголлівудскіе спец-ефекти. В цілому стиль можна описати як мінімалістичний біт-піано-рок.
До творчості групи «Animal ДжаZ» даний проект не має ніякого відношення, крім перерахованих вище учасників. «Zero People» - це сучасне музичне рішення рок-поезії. Свідоме обмеження музичних засобів (тільки клавіші, біти і вокал) поєднується в цьому проекті з мінімалістичністю виконання і поетичним лаконізмом.
Сам Олександр Красовицький зазначає: «Пісні у проекті" Zero People "дуже особистісні і навряд чи змогли б реалізуватися в широкоформатного рок -групі "Animal ДжаZ". Ці пісні вже давно назрівали, але лише в ході музичних експериментів з Сашею Заранкін вони придбали ту форму, в якій і отримали своє народження ».
Альбоми

2011 - Ловець Тиші

Пісні, не ввійшли в альбоми

Государиня (кавер-версія пісні гурту «Акваріум»)
До побачення
Жити без відповідей
Після тебе
Листочки (Проспект)
Я прибитий [ Br] Здравствуй
Моя М (перевидання альбому Ловець тиші, 2013)
Ти не одна (Новий рік 2013) (перевидання альбому Ловець тиші, 2013)
Жди меня (на вірші К. Симонова)
Ти не вмієш чекати

Відеокліпи

Дихати
Встигнути сказать
Бег

Примечания

Литература

Алексеев, А. С. Хто є хто в російській рок-музиці. - М.: АСТ: Астрель: Харвест, 2009. - С. 544. - ISBN 978-5-17-048654-0 (АСТ). - ISBN 978-5-271-24160-4 (Астрель). - ISBN 978-985-16-7343-4 (Харвест).

Посилання





При написанні цієї статті використовувався матеріал з Вікі Last. fm, () за ліцензіями Creative Commons і.


Показати все...

Коментарі:


Поки що немає жодного коментаря.

Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.