Рейтинг виконавців / Brad Paisley Відео | 19

Редагувати

Бред Пейслі (англ. Brad Paisley; рід. 28 жовтня 1972) - американський виконавець кантрі-музики, один з найпопулярніших в 2006-2010 роках у своєму стилі в Billboard Top 200.



Біографія
народився 28 жовтня 1972 року в Glen Dale, Західна Віргінія, США. Свою любов до кантрі Бред успадкував від дідуся по материнській лінії, Warren Jarvis, який подарував йому його першу гітару у 8-річному віці і навчив грати на ній. У 12 років Бред написав свою 1-у пісню; в 13 років вперше побував на великому концерті за участю кантрі-зірок, таких як The Judds, Ricky Skaggs і George Jones, що проходив у Capital Music Hall в Wheeling, West Virginia.
У 2001 році він почав зустрічатися з актрисою Кімберлі Вільямс, яка з'явилася в його відеокліпі до пісні "I'm Gonna Miss Her (The Fishin 'Song)," в 2002 році. Їх весілля відбулася 15 березня 2003 року в Stauffer Chapel на кампусі Pepperdine University. Вони живуть в Franklin, Tennessee, і другий будинок знаходиться в Малібу (Каліфорнія).
Їх перший син, William Huckleberry (або "Huck") народився 22 лютого 2007 року в Nashville, Tennessee. Другий син, Jasper Warren (названий на честь його прадіда, який подарував Бреду першу гітару), народився 17 квітня 2009 року.
У 2011 році Пейслі випустив автобіографічну книгу "Щоденник музиканта" про те, як формувалася його доля під впливом гітарної музики різних стилів: кантрі, блюзу та рок-н-ролу.
Група
Все студійні записи проходять за участю групи The Drama Kings. Склад на 2009 рік:

Brad Paisley - вокал, гітара
Gary Hooker - гітара
Jody Harris - гітара, мандоліна
Randle Currie - гітара
Kendal Marcy - клавішні, банжо, мандоліна
Justin Williamson - мандоліна
Kenny Lewis - бас гітара
Ben Sesar - ударні

Дискографія
Студійні альбоми
5 його альбомів (2003-2009) стали № 1 у чарті Top Country Albums журналу Billboard.

1999: Who Needs Pictures

2001: Part II

2003: Mud on the Tires (№ 1 в чарті Top Country Albums) [ Br] 2005: Time Well Wasted (№ 1)
2006: Brad Paisley Christmas (№ 8)
2007: 5th Gear (№ 1)
2008: Play (№ 1)
2009: American Saturday Night (№ 1)
2010: Hits Alive (№ 4)
2011: This Is Country Music


Сингли
Більше 25 синглів потрапили в Billboard, 15 з яких у 1999-2009 гдах стали хітами № 1 в Hot Country Songs, з рекордними поспіль 10 синглами на першому місці цього чарту в 2005-2009 рр.. 10 листопада 2010 Пейслі виграв нагороду Entertainer of the Year на 44-й щорічній церемонії CMA Awards.
Нагороди

Бред Пейслі виграв наступні музичні нагороди:


Academy of Country Music

1999 - Top New Male Vocalist of the Year
2004 - Vocal Event of the Year ("Whiskey Lullaby")
2004 - Video of the Year ("Whiskey Lullaby")
2005 - Album of the Year ("Time Well Wasted")
2005 - Vocal Event of the Year ("When I Get Where I'm Going")
2005 - Video of the Year ("When I Get Where I 'm Going ")
2007 - Top Male Vocalist of the Year
2008 - Top Male Vocalist of the Year
2008 - Video of the Year (" Online ")
2009 - Video of the Year ("Waitin 'on a Woman")
2009 - Vocal Event of the Year ("Start a Band")
2009 - Top Male Vocalist of the Year
2010 - Top Male Vocalist of the Year [Br ]




Country Music Association Awards

2000 - Horizon Award
2001 - Vocal Event of the Year ("Too Country")
2002 - Music Video of the Year ("I'm Gonna Miss Her")
2004 - Musical Event of the Year ("Whiskey Lullaby")
2004 - Music Video of the Year ("Whiskey Lullaby") [Br ] 2006 - Album of the Year (Time Well Wasted)
2006 - Musical Event of the Year ("When I Get Where I'm Going")
2007 - Music Video of the Year ("Online" - director Jason Alexander)
2007 - Male Vocalist of the Year
2008 - Music Video of the Year ("Waitin 'on a Woman")
2008 - Male Vocalist of the Year
2009 - Male Vocalist of the Year
2009 - Musical Event of the Year ("Start A Band" with Keith Urban)
2010 - Entertainer of the Year





Grammy Award

2008 - Best Country Instrumental Performance ("Throttleneck")
2009 - Best Country Instrumental Performance ("Cluster Pluck")
2009 - Best Male Country Vocal Performance ("Letter to Me")





Country Weekly Presents the TNN Music Awards

2000 - The Discovery Award
2000 - Song of the Year ("He Didn ' t Have to Be ")
2000 - CMT Music Video of the Year (" He Didn't Have to Be ")





Flameworthy Awards / CMT Music Awards

2002 - Concept Video of the Year ("I'm Gonna Miss Her")
2005 - Collaborative Video of the Year ("Whiskey Lullaby")
2006 - Most Inspiring Video of the Year ("When I Get Where I'm Going")
2008 - Comedy Video of the Year ("Online")
2009 - CMT Performance of the Year ("Country Boy")
2009 - Collaborative Video of the Year ("Start a Band")
2009 - Male Video of the Year ("Waitin 'On a Woman")





American Music Awards

2008 - Favorite Country Male Artist
2010 - Favorite Country Male Artist





American Country Awards

2010 - Artist of the Year - Male





Orville H. Gibson Guitar Award

2002 - Best Country Guitarist (Male)
[ Br]

Nashville Songwriters Association International Award

2002 - Songwriter / Artist of the Year
2005 - Songwriter / Artist of the Year



ASCAP Country Music Award

2004 - Songwriter / Artist of the Year



Примітки

Посилання



Показати все...

Коментарі:


Поки що немає жодного коментаря.

Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.