Рейтинг виконавців / Colbie Caillat Відео | 1995

Редагувати
Коулбі Мері Келей (англ. Colbie Marie Caillat, рід. 28 травня 1985) - американська поп-співачка, автор пісень з Малібу, штат Каліфорнія. У 2007 році дебютував її альбом "Коко", до якого увійшли хіти "Bubbly", "Realize", і "Little Things". У 2008 році записала дует з Джейсон Мраз, "Lucky", який виграв "Греммі". ​​

Дискографія

  • Coco (2007)
  • Breakthrough (2009) 
  • All Of You (2011) 

Тури

  • 2008: John Mayer 2008 Summer Tour 
  • 2008: Coco Summer Tour 
  • 2008: Coco World Tour 
  • 2009/2010: Breakthrough World Tour 

Показати все...

Коментарі:


Поки що немає жодного коментаря.

Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.