Рейтинг виконавців / Culture Beat Відео | 50

Редагувати

Culture Beat - популярний в 1990-і роки технобіт-проект, заснований Торстеном Фенслау (Torsten Fenslau). Відомий своїми хітами: Mr. Vain, Anything, Got to Get It та іншими.



Цікаві факти
У 1993 році виступила в Москві на розігріві концерту Майкла Джексона.
Учасники групи
[Br ] Torsten Fenslau - клавішні, програмування (1989-1993)
Lana Earl - вокал (1989-1993)
Jay Supreme - реп (1989-1998)
Juergen Katzmann - гітара, клавішні, програмування (1989 - 1995)
Jens Zimmermann - клавішні, програмування (1989-1991)
Peter Zweier - клавішні, програмування (1989-1994)
Tania Evans - вокал (1993-1997)
Frank Fenslau - клавішні, програмування (1994-теп.час)
Kim Sanders - вокал (1998-1999)
Jacky Sangster - вокал (2001-теп.час)

Дискографія
Альбоми:
[ Br] 1991 - Horizon
1993 - Serenity
1994 - The Remix Album
1995 - Inside Out
1998 - Metamorphosis
2003 - Best of Culture Beat

Сингли: [ Br]
1990 - I Like You
1990 - I Like You (Two Brand New Remixes) (12, Germany) (feat. Jay Supreme & Lana E.)

1991 - No Deeper Meaning (12, US) (feat. Jay Supreme & Lana E.)

1991 - No Deeper Meaning (Remixes)
1993 - Anything
1993 - Anything (Remix)
1993 - Got To Get It (Remix)
1993 - Got To Get It
1993 - Mr. Vain
1993 - Mr. Vain (Remix)
1994 - Adelante! (Promo) Vinyl
1994 - World In Your Hands
1994 - World In Your Hands (Remix)
1995 - Inside Out (Remix)
1995 - Get It Right
1995 - Inside Out
1996 - Crying In The Rain
1996 - Walk The Same Line
1996 - Walk The Same Line (Remix)
1996 - Take Me Away
1997 - Take Me Away (US Release)
1998 - Pay No Mind
1998 - Rendez-Vous
1998 - You Belong
2003 - Mr. Vain Recall
2004 - Can't Go On Like This (No, No)
2008 - Your Love

Посилання

Про групу.
Сторінка колективу на російському Eurodance-порталі.
Офіційний сайт.

Показати все...

Коментарі:


Поки що немає жодного коментаря.

Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.