Рейтинг виконавців / Die Happy Відео | 15

Редагувати

Die Happy - альтернативна рок-група з міста Ульма, Німеччина.



Історія
Назва групи (дослівно «Помри Щасливим») англійською екстрим сленгу означає (одночасний летальний) перелом шиї і ноги. Критики відзначають їх музичний стиль як Popcore: суміш rock'а і Pop. Незважаючи на те, що група родом з Німеччини, переважна більшість текстів їх пісень - англійською.
Група заснована в 1993 році Чеської співачкою Мартою Яндовой (Marta Jandová) і Торстеном Мевес (Thorsten Mewes), який отримував в тому році атестат зрілості. Торстен заснував групу, але не вистачало співака чи співачки. У Празі він познайомився з Мартою, що була до цього студенткою з обміну досвідом у США, і взяв її разом із собою до Німеччини. Вона очікувала вакансію на місце навчання в якості перекладача у себе вдома, і подумала, що це напевно буде не погано, вивчити ще одну мову, а саме німецька.
Цей крок змінив її життя остаточно, так як трохи не догляду, вона вже була співачкою групи «Die Happy». Спочатку це все передбачалося як хобі, але з часом хобі перейшло в щось більше.
Вже скоро були призначені перші концерти, а в домашній студії батька Марти, Петара Янди, в Празі, були записані перші чотири треки. У 1994 році накладом 500 примірників вийшов EP Better Than Nothing, з квіткою на обкладинці, який намалювала сама Марта. У 1996 році слід довгограюча платівка з назвою Dirty Flowers, що вийшла тільки в Чехії. Група дозріла для того, щоб встати на ноги. Вони грали скрізь, де було можна, записували свої пісні в студії, репетирували від 5 до 6 разів на день і через час до них прийшов контракт від однієї з найбільшої фірм звукозапису. У перший раз не склалося з фірмою Epic, але гурт не впадала у відчай і продовжувала йти вперед.
У 1998 році Die Happy стали однією з перших груп проекту Bandpool - попередника Popakademie (обидва аналоги Фабрики Зірок). У тому ж році Die Happy перемагають у конкурсі юних рок-талантів у Бадені (Baden Württemberg rockt).
10 грудня 1999 в Мюнхені фірма BMG підписує з ними перший офіційний контракт. Після цього мрія групи реалізуватися виповнилася остаточно. З цих днів вони могли собі дозволити зосередиться на своїй творчості та музиці не тільки в студії за репетицією і написанням пісень, але й так само на зйомці кліпів, фото сесіях та інтерв'ю, і звичайно ж на живих виступах.
До цього моменту з першого оригінального складу групи залишилися тільки Торстен і Марта. Почалася заміна складу групи: Хольга флизе і Маркус Хайцманн за ударними були замінені на Юргена Штілле, а з 1998 року місце басиста зайняв Ральф Рікер, замість тих, що пішли Юліана Розенталя і Фреде Фербера. З тих пір склад групи не змінювався.
Великий поштовх у кар'єрі їм забезпечив сингл Supersonic Speed ​​вийшов в 2000 році. Він увійшов в Top 50 чарту німецьких синглів, а група отримала нагороду, як кращий новачок року.
Влаштувавшись до того часу в Швеції, в 2003 році Die Happy зробили справжній прорив з альбомом The Weight Of The Circumstances. Четвірка вирушила до Лос-Анджелес, щоб записати цей альбом спільно з американською продюсерською компанією The Matrix. Однак останні штрихи до альбому були нанесені в Данії разом з продюсером Ральфом Квікком, з яким група працювала й раніше.
Було випущеної 7 студійних альбомів, 1 Live-альбом (Four and More Unplugged), 5 DVD, з них 4 концертних, і майже 900 концертів, в основному в Німеччині і прилеглих країнах. Для запису альбому VI група повернулася до Праги в студію батька Марти, щоб відволіктися від суєти міст і дозволити собі трохи розслабитися в тиші і спокої чеської провінції.
У 2009 році вийшов у світ альбом Most Wanted 1993-2009. Це абсолютно новий крок в історії групи: найпопулярніші хіти, пісні, на які були зняті кліпи і повноцінне живий виступ з додатковими моментами з життя групи.
Крім того, Марта відома своїми дуетами з такими колективами як:
[Br ] Letzte Instanz (пісня «Gewissen» з альбому Kalter Glanz, 2001 рік)
Apocalyptica (пісні «Wie weit / How far / En Vie» з однойменного синглу 2005 року)
In Extremo (пісня «Horizont» з альбому Mein Rasend Herz, 2005 рік)
BAP (пісня «Lena» з альбому Dreimal zehn Jahre 2005 року)
Dog Eat Dog (пісня «Undivided» з альбому Walk With Me 2006 року)
Oomph! (Пісня «Träumst Du?» З однойменного синглу 2006 року) (DE: # 9)

Так само березня грає в різних мюзиклах, таких, наприклад, як «Mona Lisa» (у ролі Margherita Amadori, Mona Lisa ) і «Der Baron von Münchhausen» (грає в ролі Evelína).
У 2010 році група приступила до запису нового альбому Red Box.
Учасники

березня Яндова (Marta Jandová) - вокал / тексти пісень
Торстен Мевес (Thorsten Mewes) - гітара
Ральф Рікер (Ralph Rieker) - бас-гітара
Юрген Штілле (Jürgen Stiehle) - ударні

Дискографія

[ Br] Альбоми:

1994 - Better Than Nothing [EP]
1996 - Dirty Flowers (Березень 1996)

1997 - Promotion [EP]
2001 - Supersonic Speed ​​(5 Лютий 2001)

2002 - Beautiful Morning (2 квітня 2002)

2003 - The Weight of the Circumstances (11 серпня 2003)

2005 - Bitter to Better (29 серпня 2005)

2005 - Four and More Unplugged (11 листопада 2005)

2006 - No Nuts No Glory (27 жовтня 2006)

2008 - VI (18 квітня 2008)

2009 - Most Wanted (17 липня 2009)

2010 - Red Box (24 вересня 2010),




Сингли:

2000 - Supersonic Speed ​​(2 жовтня 2000)

2001 - Like A Flower (12 березня 2001)

2001 - One Million Times (промо-сингл)

2002 - Goodbye (4 березня 2002)

2002 - Not That Kind Of Girl (17 червня 2002)

2002 - Cry For More (14 жовтня 2002), (kein Video)

2003 - Big Boy (7 липня 2003)

2003 - Everyday's A Weekend (15 вересня 2003)

2004 - Slow Day (5 січня 2004)

2005 - Big Big Trouble (15 серпня 2005)

2005 - I Am (28 жовтня 2005)

2006 - Blood Cell Traffic Jam (промо-сингл)

2006 - Wanna Be Your Girl (13 жовтня 2006)

2006 - The Ordinary Song (24 листопада 2006)

2008 - Peaches (28 березня 2008)

2008 - Still Love You ( 20 червня 2008)




DVD:

2003 - The Weight of the Circumstances (6 жовтня 2003)

2004 - 10 - live and alive (5 липня 2004)

2008 - VI (Limited Edition) (18 квітня 2008)

2009 - Most Wanted DVD1. Live In Hamburg (17 липня 2009)

2009 - Most Wanted DVD2. Official Videos (17 липня 2009)




Офіційні промо відеокліпи


Supersonic Speed ​​(2000)

Like A Flower (2001 )

Goodbye (2002)

Not That Kind Of Girl (2002)

Big Boy (2003)

Everyday's A Weekend (2003) [Br ]
Slow Day (2004)

Big Big Trouble (2005)

I Am (2005)

Blood Cell Traffic Jam (2005)
[Br ] Wanna Be Your Girl (2006)

The Ordinary Song (2006)

Peaches (2008)

Still Love You (2008)

Dance for you tonight (2010)

Примітки

Посилання








Показати все...

Коментарі:


Поки що немає жодного коментаря.

Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.