Рейтинг виконавців / Dixie Chicks Відео | 34

Редагувати

Dixie Chicks — американський музичний гурт, що працює в напрямках кантрі, кантрі-рок i фольк.

Заснований 1989 року в Далласі сестрами Марті і Емілі Ервін, а також Лаурою Лінч і Робін Лінн Маци. До 2007 року команда виграла 13 премії "Греммі". Станом на березень 2008 року в її активі — понад 36 мільйонів проданих копій альбомів.

Дискографія

Альбоми

  • 1992 — Little Ol' Cowgirl
  • 1992 — Thank Heavens for Dale Evans
  • 1993 — Shouldn't a Told You That
  • 1998 — Wide Open Spaces
  • 1999 — Fly
  • 2002 — Home
  • 2003 — Top of the World Tour: Live
  • 2006 — Taking the Long Way

Посилання

Показати все...

Коментарі:


Поки що немає жодного коментаря.

Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.