Рейтинг виконавців / Faithless Відео | 86

Редагувати

Faithless (англ. Невіруючий) - британський електронний гурт, відома своїми танцювальними композиціями («Insomnia» «God Is a DJ», «We Come 1»). Їх стиль - суміш соул, репу, хауса, трансу, народної музики різних країн (частіше африканських) - дали поштовх подальшому розвитку хауса і танцювальної музики в цілому. У 2011 році група припинила своє існування.
В даний час по всьому світу продано більше 12 мільйонів копій альбомів Faithless.



Історія
Група утворена в 1995 році. До складу увійшли: Сістер Блісс (англ.) (Айала Дебора Бентовім) - піаністка, скрипалька, відомий продюсер хаус-музики, діджей; Максі Джаз (англ.) (Максвелл Олександр Фрейзер) - темношкірий репер, який сповідує буддизм; і Ролло Армстронг (англ.) (Роуленд Костянтин О'Мейлі Армстронг) - продюсер та ідейний натхненник колективу. Жіночий вокал в більшості треків належить Поулін Тейлор (англ.), що працювала і в інших проектах Армстронга.

Дискографія
Альбоми

1996 - Reverence

1998 - Sunday 8PM

2001 - Outrospective

2004 - No Roots

2005 - Forever Faithless - The Greatest Hits

2006 - To All New Arrivals
[Br ] 2010 - The Dance


Сингли
Reverence

«Salva Mea (Save Me)» - 1995 # 30 UK, # 1 US Dance / Club Play
« Insomnia »- 1995 # 27 UK, # 1 US Dance / Club Play, # 62 US Hot 100
« Don't Leave »- 1996 # 34 UK
« Insomnia »- 1996 перевидання # 3 UK
«Salva Mea» - 1996 перевидання # 9 UK
«Reverence» - 1997 # 10 UK
«Don't Leave» - 1997 перевидання # 21 UK

Sunday 8PM

«God Is a DJ» - 1998 # 6 UK, # 1 US Dance / Club Play
«Take The Long Way Home» - 1998 # 15 UK, # 5 US Dance / Club Play
«Bring My Family Back »- 1999 # 14 UK, # 17 US Dance / Club Play

Outrospective

« We Come 1 »- 2001 # 3 UK, # 3 US Dance / Club Play
« Muhammad Ali »- 2001 # 29 UK, # 4 US Dance / Club Play
« Tarantula »/« Crazy English Summer »- 2001 # 29 UK
« One Step Too Far »(featuring Dido) - 2002 # 6 UK , # 4 US Dance / Club Play

No Roots

«Mass Destruction» - 2004 # 7 UK
«I Want More» - 2004 # 22 UK
«Miss You Less See You More »- 2004 # 38 UK

Forever Faithless - The Greatest Hits

" Salva Mea 2005-2005 # 101 UK
«Why Go?» (featuring Estelle - 2005 remix) - 2005 # 49 UK
«Insomnia 2005» - 2005 # 17 UK
«Reasons (Saturday Night)» (2005) - # 225 UK

To All New Arrivals
[ Br] «Bombs» - 20 листопада 2006 # 26 UK
«Music Matters» - 12 березня 2007 # 38 UK
«Hope & Glory »- TBA

The Dance

« Not Going Home »- 2 травня 2010 # 01 UK

Примітки

Посилання





Показати все...

Коментарі:


Поки що немає жодного коментаря.

Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.