Рейтинг виконавців / Kylie Minogue Відео | 493

Редагувати

Ка́йлі Енн Міноуг (англ. Kylie Ann Minogue; *28 травня 1968) — австралійська поп-співачка, автор пісень, а також акторка.

Біографія

Розпочала свою кар'єру в одинадцять років однією з головних ролей у телесеріалі Skyways. У 1985 знімалась в австралійському телесеріалі «Сусіди», який приніс їй світову славу. В 1987 року співачка підписала контракт з лейблом «Mushroom Records», що ознаменувало початок її музичної кар'єри.

Свій дебютний сингл «Locomotion», що посів перше місце в австралійському чарті, Кайлі випустила в липні 1987 року. Пізніше був виданий альбом «Kylie», з синглами «I Should Be So Lucky» (16 тижнів лідирував на MTV) i дует з Джейсоном Доннованом «Especially for You».

З 1990-х років співачка працює з лейблом BMG Deconstruction. До цього періоду відносяться твори «Confide in Me» та балада «Where the Wild Roses Grow» (З Ніком Кейвом).

У 2000 вона випустила сингл «Spinning around», що незабаром став клубним хітом, а наступного року її пісня «Come into my life» одержала «Греммі» як найкраща танцювальна композиція. Цього ж року Кайлі Міноуг виступала на закритті Олімпійських ігор в Сіднеї.

У 2005 році під час медичного огляду в Міноуг було виявлено ракову пухлину грудей. Проте лікування пройшло вдало і наразі співачка планує випуск нових альбомів.

22 жовтня 2011 року співала у Києві на сцені телевізійного талант-шоу Ікс-Фактор. Це перший візит співачки в Україну.

Дискографія

Студійні альбоми

  • 1988 — Kylie
  • 1989 — Enjoy Yourself
  • 1990 — Rhythm of Love
  • 1991 — Let's Get to It
  • 1994 — Kylie Minogue
  • 1997 — Impossible Princess
  • 2000 — Light Years
  • 2001 — Fever
  • 2003 — Body Language
  • 2007 — X
  • 2010 — Aphrodite

Сингли

Рік Сингл Місце у чартах
Європа  Велика Британія  Австралія  Ірландія  Німеччина
1987 "The Loco-Motion" 1 2 1 1 3
"I Should Be So Lucky" 1 1 1 1 1
1988 "Got to Be Certain" 3 2 1 6 6
"Especially for You" 1 1 2 1 10
1989 "Hand on Your Heart" 3 1 4 1 17
"Do They Know It's Christmas?" 1 1
1990 "Never Too Late" 11 4 14 1 45
"Tears on My Pillow" 2 1 20 2
1994 "Confide in Me" 9 2 1 12 50
2000 "Spinning Around" 3 1 1 4 62
"On a Night Like This" 10 2 1 16 72
2001 "Can't Get You out of My Head" 1 1 1 1 1
2002 "In Your Eyes" 7 3 1 4 18
"Love at First Sight" 1 2 3 7 16
2003 "Slow" 1 1 1 5 8
2004 "I Believe in You" 1 2 6 1 12
Усього Перших хітів 8 8 9 7 2

Примітки

Посилання

  • Кайлі Міноуг на сайті Internet Movie Database (англ.)

Показати все...

Коментарі:


Поки що немає жодного коментаря.

Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.