Рейтинг виконавців / Lamb Відео | 60

Редагувати

Lamb (Лемб, в пер. З англ. Ягня) - британський музичний дует, що складається з продюсера Енді Барлоу і вокалістки та автора пісень Луїзи Роудс, утворений в Манчестері в 1994 році. Музика Lamb відноситься до стилю, який називають «бристольский саунд» або тріп-хоп, з сильним ухилом в драм-енд-бейс. Найбільшого успіху група домоглася з синглами Górecki і Gabriel.



Біографія
Група була заснована Барлоу і Роудс, але пізніше до них приєдналися басист Джон Торн (John Thorne), гітарист Оддур березня Рюннарсон (ісл. Oddur Mar Runnarson) і ударник Микола Бьерре (дат. Nikolaj Bjerre). До співпраці часто запрошувалися лондонське струнні тріо Chi 2 Strings і трубач Кевін Дейві (Kevin Davy).
Перший альбом групи, епонімічний Lamb, вийшов у вересні 1996 року. За ним, в наступні вісім років, послідували ще три повноформатних альбоми, безліч синглів, і, як завершення, збірник хітів Best Kept Secrets, виданий у червні 2004. Незважаючи на вдалий дебют і хороші відгуки критиків, Lamb так і не отримали широкої популярності за межами Великобританії, і до 2000-м рокам виступали з концертами лише зрідка. Наприкінці 2004 року Барлоу і Роудс заявили про розпад проекту і зайнялися сольними кар'єрами.
Під час перерви учасники колективу працювали над різними сольними проектами. Роудс випустила свій дебютний сольний альбом Beloved One на її власному лейблі Infinite Bloom в 2006 році, в той час як Барлоу працював над проектом під назвою Hoof (разом з Рюннарсоном). Hoof виступали наживо кілька разів, але студійний альбом досі не випущений. Барлоу також працював над іншим проектом під назвою «Luna Seeds» з вокалістом і автором пісень Carrie Tree.
Возз'єднання
У лютому 2009 року, організатори музичного фестивалю Big Chill оголосили, що Lamb збереться знову для виступу в серпні 2009 року. Група згодом оголосила про ще два виступи, в Cactus Festival і Beautiful Days Festival. Заяв про те, що виступи були разовими або, навпаки, група готує новий матеріал не були зроблені.
У травні 2009 року Lamb оголошує про турне 2009 року, а також про плани випуску Live CD / DVD альбому, записаного в Амстердамі в 2004 році.
Енді Барлоу 3 січня 2010 заявив під час шоу в Австралії, що це був їх «останній концерт-коли, але хто знає ...». Пізніше, 7-го січня, Енді через офіційну сторінку групи в Facebook написав: «У мене є стійке відчуття, що будуть нові виступи Lamb. Група ще не досягла свого фіналу ».
У грудні 2010 року Lamb оголошує про початок запису свого п'ятого альбому, під назвою« 5 ». Альбом був записаний за підтримки фанатів: при передзамовлення через сайт кожен отримував один з вручну пронумерованих 2800 примірників спеціального видання. Також імена жертводавців були перераховані на спеціальному буклеті. Цей альбом був випущено 5 травня 2011 року на лейблі Strata Music, звичайна версія вийшла 9 червня.
Дискографія
Альбоми

Lamb (1996)
Fear of Fours (1999)
What Sound (2001)
Between Darkness and Wonder (2003)
5 (2011)

Збірники

Back To Mine: Lamb (збірка композицій інших виконавців, 2004)
Best Kept Secrets: The Best of Lamb 1996-2004 (збірка, 2004)
Remixed (збірка реміксів, 2 LP, Mercury, 1 серпня 2005)

Сингли
З альбому Lamb
[ Br] Cotton Wool (1996)
Gold (1996)
God Bless (1996)
Górecki (1997)

З альбому Fear of Fours

B Line (1999 )
All in Your Hands (1999)
Softly (1999)

З альбому What Sound

Gabriel (2001)
Sweet (2002)
[Br ] З альбому Between Darkness and Wonder

Wonder (2004)

З альбому 5

Build a Fire (2011)

Посилання
[Br ] (англ.) на сайті Myspace
на сервісі відеохостингу YouTube

(англ.) на сайті Allmusic

Примітки



Показати все...

Коментарі:


Поки що немає жодного коментаря.

Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.