Рейтинг виконавців / Lumen Відео | 220

Редагувати

Lumen — російський рок-гурт, заснований у 1996 році в місті Уфа.

Поточний склад

  • Рустем «Тем» Булатов — вокал, семпли
  • Ігор «Гарік» Мамаєв — гітара, бек-вокал
  • Євген «Шмєль» Трішин — бас-гітара, гітара, клавішні
  • Денис «Ден» Шаханов — ударні

Історія

  • 1996 рік — заснування гурту, перші переспіви пісень гуртів Гражданская оборона, Кино, Чиж тощо
  • 1997 рік — перші репетиції
  • 1999 рік — Lumen отримує ряд нагород, перші виступи на фестивалях
  • 2000 рік — перші сольні концерти, виступ на фестивалі «Мы вместе»
  • У 2002 році відбувся перший реліз гурту — концертний альбом «Live in Navigator club». Пісня «Сид и Ненси» потрапляє в ефір «Нашого радіо»
  • 2003 рік — реліз студійного альбому «Без консервантов»
  • У 2004 році Lumen починають працювати з продюсером лейблу «Музыка-Вдох» Вадимом Базеєвом, з яким записують другий студійний альбом «Три пути». Пісні «C4» та «Сколько» знову потрапляють в радіоефір.
  • 2005 рік — вихід концертного альбому «Одной крови» та студійного альбому «Свобода»
  • Навесні 2006 року відбувається концерт у пітерському клубі «Порт», знімається на відео і стає першим офіційним DVD-релізом групи, який отримує назву «Дыши».
  • 2007 рік — вихід студійного альбому «Правда?» та концертного альбому «Буря»
  • 2008 рік — альбом «Правда?» виграє у номінації «Найкращий альбом» на XII Премії журналу Fuzz. 11 жовтня гурт виграє в номінації «Найкраща група» на RAMP 2008.
  • 2009 рік — вихід альбому «Мир»
  • 2011 рік — вихід концертного альбому «Лабиринт»

Дискографія

Студійні альбоми

  • 2003 — Без консервантов
  • 2004 — Три пути
  • 2005 — Свобода
  • 2007 — Правда?
  • 2009 — Мир
  • 2012 — На Части (часть 1)
  • 2013 -— Нет времени для любви(часть 1,2)

Концертні альбоми

  • 2002 — Live in Navigator club
  • 2005 — Одной крови
  • 2006 — Дыши
  • 2007 — Буря
  • 2011 — Лабиринт

Сингли

2002 — Пассатижи (максі-сингл)
2008 — TV no more (інтернет-сингл)

Відеографія

DVD

  • «Дыши — Live club Port» (2006)
  • «Буря — Live club B1» (2007, 2009)
  • «RECORD Мира» (2010) — документальний фільм про запис альбому «Мир»

Кліпи

  • Сид и Ненси (2003) (присвячено пам'яті Сіда Вішеза)
  • Сколько? (2006)
  • Государство — Live club Port, Санкт-Петербург (2006)
  • Вся вера и любовь этого мира (2009)
  • Лабиринт (2010)
  • Не надо снов (2011)
Показати все...

Коментарі:


Поки що немає жодного коментаря.

Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.