Рейтинг виконавців / MyGrain Відео | 6

Редагувати

MyGRAIN - мелодік-дез-метал-група з Фінляндії. На даний момент вони працюють з лейблом Spinefarm Records. Поряд з групами Kiuas і Profane Omen, цю групу можна назвати майбутнім фінської метал-сцени. Їхній перший альбом Orbit Dance (2006) записувався на студії Sound Supreme, а отмастерен Mika Jussila на студії Finnvox. Цей альбом включав 11 пісень у стилі modern metal з впливом і фінських, і американських метал-груп. Група вирішила по-повній викластися на живих виступах, і після релізу Orbit Dance вони поїхали з гастролями по Фінляндії, виступаючи в тому числі у відомих рок-клубах країни «Ностурі» і «тавастов». Під час туру вони продовжували складати пісні, і в лютому 2008 був готовий до випуску їх другий альбом Signs of Existence. У цьому альбомі грубий, але мелодійний звук групи преобразився в більш глибокий і впевнений.
На початку 2011 планується вихід третього альбому групи, його продюсером виступить Janne Joutsenniemi.



... MyGRAIN, тут немає упору на негатив, в сенсі, MyGRAIN - НЕ головний біль, як мігрень, є просто «my» («моє») і «grain» («зерно»), як пшениця або овес. Позитивне значення. Але є люди, яким наша музика не подобається, так що для них це справжнісінька мігрень. А для нас - зерно. Наше. (Сміється).
- з інтерв'ю Метью



Склад

Tommy Tuovinen (aka To (mm) yboy) - вокал, (Damnation Plan, Less Than Three , New Science Band)

Resistor - гітара
Teemu Ylämäki (aka Mr. Downhill) - гітара, (ex-Misery Inc.)

Jonas - бас-гітара
Janne Manninen (aka DJ Locomotive) - ударна установка, (ex-... and Oceans, Magenta Harvest, Terrorwheel)

Eve Kojo - клавішні, (Ablaze in Hatred)


Дискографія [Br ] Студійні альбоми

Orbit Dance (2006)
Signs of Existence (2008)
MyGrain (2011)
Planetary Breathing (2013)

Демо
[Br ] Demo 2004 (2004)
The Red Frame (2005)

Посилання

- на сайті лейбла Spinefarm
в Encyclopaedia Metallum
в Metal Library]
( англ.) на сайті Myspace

Примітки



Показати все...

Коментарі:


Поки що немає жодного коментаря.

Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.