Рейтинг виконавців / Noumena Відео | 20

Редагувати

Noumena - фінська група, що грає мелодійний дез-метал. Назва гурту походить від терміна noumenon, введеного Іммануілом Кантом.



Історія
Група була утворена в 1998 році в Ехтярі у Фінляндії. У 1999 році, після двох демо записів, був підписаний контракт з лейблом Singaporean, однак, альбом так і не був випущений, оскільки лейбл збанкрутів до виходу альбому. Лише в 2002 році був випущений дебютний альбом «Pride / Fall» на австралійському лейблі Catharsis Records.
Після запису нового промо в січні 2004 року Noumena підписала контракт з лейблом Spikefarm Records. У тому ж році був записаний другий альбом гурту під назвою Absence, реліз якого відбувся 13 квітня 2005 року.
Склад групи

Antti Haapanen - вокал
Ilkka Unnbom - ударні
Tuukka Tuomela - гітара
Hannu Savolainen - бас
Ville Lamminaho - гітара

Дискографія
Студійні альбоми

Pride / Fall (2002)
Absence (2005)
Anatomy of Life (2006)
Death Walks With Me (2013)

Демо

Aeons (1998)
For the Fragile One (1999)
Promo (2000) [Br ] Sala (2001)
The Tempter (2004)
Triumph and Loss (EP) (2006)
Sleep (2009)
Death Walks With Me (2013)

Посилання [ Br]
(англ.) на сайті Myspace
(англ.) на сайті MusicBrainz



Показати все...

Коментарі:


Поки що немає жодного коментаря.

Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.