Рейтинг виконавців / Royal Hunt Відео | 2805

Редагувати

Royal Hunt (укр. Королівське полювання) — англомовна рок-група з Данії. Заснована у 1989 році Андре (Андрієм) Андерсеном (André Andersen), емігрантом з Радянського Союзу.

Дискографія

Студійні альбоми

  • Land of Broken Hearts (1992)
  • Clown In the Mirror (1993)
  • Moving Target (1995)
  • Paradox (1997)
  • Fear (1999)
  • The Mission (2001)
  • Eyewitness (2003)
  • Paper Blood (2005)
  • Collision Course… Paradox 2 (2008)
  • X (2010)
  • Show Me How To Live (2011)

Концертні альбоми

  • The Maxi E.P (1993)
  • Far Away E.P (1995)
  • Live 1996 (1996)
  • Closing the Chapter Paradox (1998)
  • Intervention E.P (2000)
  • The Watchers (2001)
  • Live 2006 (2006)

Члени гурту

  • Андре Андерсен (André Andersen) — клавішні (з 1989)
  • D. C. Cooper (вокал) (1994-1999, 2011)
  • Іонас Ларсен (Jonas Larsen) — гітара (з 2011)
  • Аллан Соренсен (Allan Sorensen) — ударні (1996-2000; з 2007)
  • Андреас Пассмарк (Andreas Passmark) — бас-гітара (з 2010)

Колишні члени гурту

  • Henrik Brockmann (вокал) (1989-1994)
  • John West (вокал) (1999-2007)
  • D. C. Cooper (вокал) (1994-1999)
  • Kenneth Olsen (ударні) (1989-1996; 2005-2007)
  • Jacob Kjaer (гітара) (1992-2004)
  • Steen Mogensen (бас-гітара) (1989-2004)
  • Маркус Иделль (Marcus Jidell) — гітара (2005-2010)
  • Пер Шеландер (Per Schelander) — бас-гітара (2005-2008)
  • Марк Боулз (Mark Boals) — вокал (2007-2010)

Посилання


Це незавершена стаття про музику.
Ви можете допомогти проекту, .
Показати все...

Коментарі:


Поки що немає жодного коментаря.

Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.