Рейтинг виконавців / Smoke City Відео | 47

Редагувати

«Smoke City» - британський колектив, який грає в стилях ейсід-джаз і тріп-хоп.



Історія групи
Ніна Міранда ходила в ту ж лондонську школу, що й Марк Браун. Якось їх познайомив DJ Патрік Фоджа (DJ Patrick Forge), виявивши їх схожі музичні уподобання. Кріс Франк приєднався до Міранді і Брауну незабаром після створення групи і тріо вийшло на публіку зі своєю оригінальною сумішшю боса нова, дабовій басів, хіп-хопу та оригінального вокалу Міранди.
Як група Smoke City стали відомі після синглу «Underwater Love», записаного в лютому 1996 року. Сингл досяг четвертого місця в британських чартах.
24 червня 1997 вийшов їх дебютний альбом «Flying Away».
Другий альбом Smoke City записали чотири роки по тому. «Heroes Of Nature» був випущено 13 серпня 2001 року.
У 2002 році група розпалася.
Склад групи

Ніна Міранда (Nina Miranda) - вокал


Марк Браун (Mark Brown) - програмування, вертушки, клавішні, ударні, вокал


Кріс Френк (Chris Franck) - гітара, клавішні, ударні, бас-гітара, вокал

Дискографія [ Br] Студійні альбоми

1997 - Flying Away
2001 - Heroes Of Nature

Сингли

1996 - Underwater Love
1997 - Mr. Gorgeous (And Miss Curvaceous)
1997 - Aguas de Marco (Joga Bossa)
1997 - With You
1998 - Numbers (Вініловий сингл)

1998 - Dark Walk (Промо сингл) [ Br]
2001 - Jug / Hawaii (Вініловий сингл)

2001 - What It Was (Промо сингл)


Примітки

Посилання
[ Br] на Last.fm
(англ.) на сайті Discogs.com
- російський фан-сайт



Показати все...

Коментарі:


Поки що немає жодного коментаря.

Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.