Рейтинг виконавців / Tony Orlando & Dawn Відео | 18

Редагувати

Tony Orlando and Dawn (також: Dawn, пізніше - Dawn featuring Tony Orlando) - американська поп-група, що утворилася в Нью-Йорку в 1970 році і що здобула популярність завдяки серії хіт-синглів - «Candida» (# 3 Billboard Hot 100, 1970), «Knock Three Times» (# 1 US, 1970, # 1 UK 1971), «Tie a Yellow Ribbon Round the Ole Oak Tree» (# 1 US, # 1 UK, 1973) і «He Don ' t Love You (Like I Love You) »(# 7 1974, US). До складу квартету увійшли вже отримав до того часу певну популярність співак Тоні Орландо і тріо бек-вокалісток: Телма Хопкінс, Джойс і Памела Вінсент.
У 1973 році, прагнучи звільнитися від репутації виконавця легковажних поп-пісеньок, Тоні Орландо з продюсерами Хенком медрессе і Дейвом Аппеллом записав оригінальний концептуальний альбом New Ragtime Follies (# 43, Billboard 200), що став, згідно Allmusic, найцікавішою роботою групи за всю її історію.
Dawn розпалися в 1977 році, реформувалася в 1988 році - спочатку для місячного турне, але, як виявилося, надовго: до 1993 року. В даний час Тоні Орландо продовжує давати успішні концерти, зокрема, з Lefty Brothers і Тоні Вайн. Телма Хопкінс стала відомою актрисою (знімається, в основному, в телесеріалах), сестри Джойс і Памела Вінсент продовжують працювати сесійними вокалістками.



Дискографія
Альбоми

[Br ] Candida (1970)

Dawn Featuring Tony Orlando (1971)

Tuneweaving (1973)

Dawn's New Ragtime Follies (1973)

Prime Time ( 1974)

Candida & Knock Three Times (1974)

Tony Orlando & Dawn II (1974)

Golden Ribbons (1974)

Greatest Hits (1975)

He Don't Love You (Like I Love You) (1975) [Br ]
Skybird (1975)

To Be With You (1976)

The World of Tony Orlando & Dawn (1976)

Christmas Reunion (2005)

Хіт-сингли

1970 «Candida» # 3 US (золотий статус); # 9 UK; # 8 AC (Adult Contemporary)
1970 «Knock Three Times» # 1 US (золотий); # 1 UK; # 2 AC
1971 «I Play and Sing» # 25 US; # 15 AC
1971 «Summer Sand» # 33 US; # 9 AC
1971 «What are You Doing Sunday» # 39 US; # 3 UK; # 23 AC
1972 «Runaway / Happy Together» # 79 US
1972 «Vaya Con Dios» # 95 US; # 37 AC
1972 «You're a Lady» # 70 US
1973 «Tie a Yellow Ribbon Round the Ole Oak Tree» # 1 US (золотий); # 1 UK; # 1 AC
1973 «Say, Has Anybody Seen My Sweet Gypsy Rose» # 3 US (золотий); # 12 UK (1974); # 1 AC
1974 «Who's in the Strawberry Patch with Sally» # 27 US; # 37 UK; # 3 AC
1974 «It Only Hurts When I Try To Smile» # 81 US; # 36 AC
1974 «Steppin 'Out (Gonna Boogie Tonight)» # 7 US; # 4 AC
1975 «Look in My Eyes Pretty Woman» # 11 US; # 6 AC
1975 «He Don't Love You (Like I Love You)» # 1 US; # 1 AC
1975 «Mornin 'Beautiful» # 14 US; # 2 AC
1975 «You're All I Need to Get By» # 34 US; # 13 AC
1975 «Skybird» # 49 US; # 7 AC
1976 «Cupid» # 22 US; # 2 AC
1976 «Midnight Love Affair» # 15 AC
1977 «Sing» # 58 US; # 7 AC

Примітки

Посилання




Показати все...

Коментарі:


Поки що немає жодного коментаря.

Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.