Рейтинг виконавців / Tracktor Bowling Відео | 128

Редагувати

Tracktor Bowling — російський альтернативний гурт з Москви.

Утворився в 1996 році, перший повноцінний альбом вийшов через шість років — у 2002. З тих пір група випустила п'ять номерних альбомів, один DVD, а також декілька синглів. Основна звабинка групи — переважний жіночий вокал разом з важким гітарним звучанням, що поєднується з філософськими темами текстів пісень.

Дискографія

Альбоми

  • Напролом (2002)
  • Черта (2005)
  • Шаги по стеклу (2006)
  • Tracktor Bowling (2010)

Сингли

  • It's Time To… (2005)
  • Время (2008)
  • Поколение Рок (2008)
  • Ни шагу назад (2009)

DVD

  • Два шага до… и год после (2006)

Посилання

Показати все...

Коментарі:


Поки що немає жодного коментаря.

Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.