Рейтинг виконавців / Traff!c Відео | 3

Редагувати

Traff!c — український російськомовний рок-гурт, що виконує пісні у стилях поп-панк та ню-метал. Гурт був сформований у Харкові у 2005 році. У 2006 році до гурту приходить Аня Меняйленко на прізвисько «Бо». У 2007 виходить перший дебютний альбом гурту «Близко От Сердца», записаний разом з Vip's records, на якому також записував пісні харківський гурт The Vips. У тому-ж 2007 виходить перший сингл «Сладкий Яд» і гурт підписує контракт з лейблом «Vesna Music&mp3 Records». А напочатку 2008 знімається кліп до пісні «На исходе себя». 23 квітня 2009 року виходить EP «В Главных Ролях», продюсером якого став італієць Luca Spigatto, який працював з такими гуртами, як: Vanilla Sky, Your Hero та ін. У 2010 році було знято відео до пісні «В главных ролях» або «Starring». У травні 2010 року гурт припинив свою діяльність.

Склад гурту

  • Аня Бо Меняйленко — вокал/лірика
  • Олексій Moro Морозов — електроніка
  • Шеро Shero Шеро — бас/вокал
  • Сергій Vasuta Васюта — гітара/вокал
  • Андрій Medwed Ведмідь — ударні

Медіа

  • Сергій Barik Базарний — звук
  • Вікторія Юрченко — фото
  • Саша Каверіна — відео

Колишні учасники

  • Марина Лутченко — вокал, 2005–2006
  • Сергій Пасмор — гітара, 2005–2008

Дискографія

Альбоми

  • 2007 — «Близко от сердца»
  • 2009 — «В главных ролях»

Сингли

  • 2007 — «Сладкий яд»
  • 2009 — «Take on Me (кавер A-ha)»
  • 2010 — «Starring»

Кліпи

Traff!c

  • 2008 — «На исходе меня»
  • 2009 — «Take on Me (кавер A-ha)»
  • 2009 — «Волной» (акустична версія)
  • 2010 — «В главных ролях»

Black Jackets

  • 2010 — «Dreamer» (acoustic)
  • 2011 — «I Gotta Feeling» (кавер Black Eyed Peas)

Посилання

Показати все...

Коментарі:


Поки що немає жодного коментаря.

Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.